2019.02.20. 14:00

Cityregion Governance and Suburbanization - Konferencia Roger Keil professzorral

2019. február 20-án a kanadai York Egyetem (Toronto) széles körben elismert professzora, Roger Keil érkezik Magyarországra, hogy a szuburbanizáció hatásaival foglalkozó nemzetközi kutatási eredményeiről beszámoljon egy előadás, majd az azt követő workshop keretén belül.
Részletek »
2019.02.26. 13:30

MUT Megyei tervezés műhelymunka

A MUT február 26-án, kedden délután 14 órai kezdettel műhelymunkát hirdet a megyei területrendezési tervekről.
Részletek »
2019.03.07.

Safecity nemzetközi konferencia - A tudatos tér és környezetalakítás szerepe a bűnmegelőzésben

A konferencia két részben tárgyalja az építészeti bűnmegelőzés megközelítéseit és lehetőségeit. Az első napon rangos hazai és nemzetközi szakemberek előadásaiból nyernek tájékoztatást a résztvevők. Az előadások a biztonságos települések, a gyerekbarát városok és az egyetemi képzések és kutatások témakörök köré szerveződnek. A második napon interaktív, gyakorlatorientált workshopokon nyújtanak lehetőséget a szakmai témák és ismeretek elmélyítésére.
Részletek »

Regisztráció A jelentkezés elindult! Október 11-ig kedvezményes áron vásárolhatnak jegyeket, további részletek az alábbiakban!


A jelentkezés az itt elérhető regisztrációs lap kitöltésével és a regisztrációs díj átutalásával történik!


Részvételi Díjak

A részvételi díj magába foglalja a konferencián való részvétel díját, szendvicsebédet és a rendezvényen fogyasztható kávét és frissítőket. 
Kedvezményes részvételi díjra jogosultak

A konferencián korlátozott számban ingyenes részvételt biztosítunk nappali képzésben részt vevő felsőoktatási és doktorandusz hallgatók részére. Kérjük, írjon e-mailt az ouk18@mut.hu címre, és tájékoztatjuk a részletekről!

 

Szeretettel látjuk a sajtó munkatársait! Ha részt kíván venni az eseményen, kérjük, keresse Wekerle Szabolcsot a sz.wekerle@mut.hu címen!

 

A Magyar Urbanisztikai Társaság tagjai részére kedvezményes részvételi díjat biztosítunk. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MUT tagok kedvezményes díját csak azok számára tudjuk biztosítani, akik rendezték 2018. évi tagdíjukat, vagy tiszteletbeli tagként nem kell tagdíjat fizetniük.

 

Október 11-ig minden résztvevőnk kedvezményes áron vásárolhat jegyet!


Jegyárak 


Október 11-ig:
MUT tag - 12.000 Ft 
Teljes ár - 15.000 Ft

Október 11. után és a helyszínen:
MUT tag - 15.000 Ft
Teljes ár - 18.000 Ft


Fizetés menete

A pontos összeget a Magyar Urbanisztikai Társaság OTP számlájára kérjük átutalni, melynek száma: 11709002-20603447. A helyszínen, készpénzben lesz lehetőség kifizetni, ez esetben kizárólag az emelt jegyár érvényes.

 

Az átutalás közleményében a következők feltüntetése szükséges: KONF_a befizető neve 
(Példa: KONF_Példa Béla)Egyéb kérdés esetén hívja a MUT Titkárságát a +36 1 / 215 5794-es telefonszámon, illetve írjon az ouk18@mut.hu e-mail címre.