top of page

Ajánlattételi felhívás a MUT székházának értékesítésére

Ajánlattételi felhívás

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont 1094 Budapest, Liliom u. 48. alatt található ingatlanjának értékesítésére


A Magyar Urbanisztikai Társaság 2023. évi közgyűlése döntést hozott arról, hogy az általa alapított Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. értékesíti a tulajdonában álló ingatlant.

Ez alapján a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont Közhasznú Nonprofit Kft eladásra kínálja ingatlanát az alábbi feltételekkel, melyre írásos ajánlatokat beérkezését várjuk.

Az ingatlan adatai:

cím: 1094 Budapest, Liliom utca 48.

méret: 200 m2

építés éve: 2000.

leírás:

Az iroda az utcára önálló bejárattal rendelkezik, riasztóval felszerelt. A Corvinnegyed közelében, a 4-6-os villamosok vonalától 5 percre helyezkedik el. Parkolás az utcán fizetős, az utcában parkolóház is van.

A bejárattól lépcsőkön jutunk az első szintre, ahol a fogadótérből balra található a kb. 90 m2-es előadóterem, jobbra pedig az irodák a kiszolgáló helyiségekkel. Az előadóterem ablakai az utcára nyílnak, kis raktárhelyiséggel is rendelkezik, légkondicionálóval felszerelt. Férfi és női mosdók is tartoznak hozzá.

A fogadótérből jobbra fordulva találhatók az irodák – egy központi recepciónak berendezett helyiséggel, 2 utcára (kb. egyenként 15 m2-es) és 1 udvarra nyíló (kb 11 m2) irodával, konyhával (4,5 m2), mosdóval és tágas raktárral (6 m2). Az utácra néző irodák erkéllyel is rendelkeznek. Az irodák légkondicináltak.

Az irodák és a nagyterem fűtését 2019-ben felszerelt kondenzációs gázkazán biztosítja.

Az ingatlan előadóterme akár külön kiadásra is alkalmas az irodarésztől külön kezelve. Az elhelyezkedésnek köszönhetően többféle funkcióval megtölthető – pl. előadóterem, sport, pszichológiai rendelő, gyermek fejlesztő központ, stb. Korábban is folyamatosan volt igény a bérbeadásra is alkalomszerű előadások esetén.

eladási irányár: nettó 150 millió Ft, azaz nettó százötven millió forint

működtetési költségek:

- társasházi közösköltség 38 000,- Ft

- fűtés fogyasztás szerint

- víz fogyasztás szerint

- villany fogyasztás szerint

- riasztó – havi 9 000,- Ft

Az irodáról képet, alaprajzot kérésre küldünk.

egyéb:

Az ingatlant jelzálog nem terheli.

megtekintés:

Az iroda megtekinthető egyeztetést követően, azt kérjük, hogy a lent megadott elérhetőségeken kezdeményezzék.

Ajánlattétel módja:

Kérjük, hogy ajánlatát a mellékelt dokumentum kitöltésével nyújtsa be.

Határidő: 2023. szeptember 15. 16.00 óráig folyamatosan

Ajánlat benyújtása: ajánlatát cégszerűen aláírva, beszkennelve a mut@mut.hu e-mailcímre küldje meg. A beérkezésről visszaigazolást küldünk.

Az ajánlattétel során kérdés esetén szintén a mut@mut.hu e-mailcímen lehet érdeklődni. A dokumentálhatóság érdekében a kommunikáció az ajánlattétel során e-mailes formában történik.

Ajánlatok értékelése:

A beérkezett ajánlatokat 2023. szeptember 15-én feldolgozzuk, a beérkezett ajánlatokról jegyzőkönvy készül, melyet minden ajánlattevőnek megküldünk.

A következő napokban az ajánlattevők felé – amennyiben az ajánlat alapján az felmerül -, kérdést teszünk fel, vagy pótlást kérünk. Az átláthatóság érdekében a kérdéseket vagy pótlásokat minden ajánlattevő felé megküldjük közös e-mailben. A pótlások beérkezésének határideje 2023. szeptember 22.

A pótlásokat követően az ajánlattevőkkel személyes egyeztetést kezdeményezünk. Fenntartjuk a jogot, hogy a személyes egyeztetésbe csak a MUT elnöksége által kiválasztott ajánlattevőket vonjuk be. A személyes egyeztetések várható időpontja 2023. szeptember 25 –29. A személyes egyeztetéseket követően 3 munkanapon belül lehetőség van az írásos ajánlatok módosítására – úgy mint az ajánlattételi ár, fizetési mód és ütemezés.

A személyes egyeztetéseket követően a MUT elnöksége dönt a győztes ajánlattevőről, majd erről minden ajánlattevőt kiértesít – ennek várható időpontja 2023. október 10.

A győztes ajánlattevővel ezt követően előkészítjük az adásvételi szerződést, melynek megkötésére várhatóan 2023. október 25-ig kerül sor.

Értékelési szempontok:

- ajánlattevő által ajánlott vételi ár

- fizetés módja – bankszámlapénz vagy bankhitel

- a vételár kifizetésének határideje, ütemezése.

A Magyar Urbanisztikai Társaság fenntartja a jogot, hogy a MUTK a beérkezett ajánlatok és a személyes egyeztetések alapján – amennyiben az Elnökség úgy dönt – egyik ajánlattevővel sem köt szerződést.

Ajánlattételi nyomtatvány kérésre küldünk.

79 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page