< 2021.10 >
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

MUT Tisztújítás - A Jelölő Bizottság FelhívásaFELHÍVÁS!

A Magyar Urbanisztikai Társaság idén télen – előreláthatólag decemberben – tisztújító közgyűlést tart. Ennek előkészítése keretében a MUT Elnöksége – az alapszabály rendelkezésének megfelelően a személyi javaslatok kialakítása érdekében – létrehozta a Jelölő Bizottságot, amelynek elnöke Körmendy Imre, tagjai pedig Teveli-Horváth Dorottya és Ongjerth Richárd.

A felhívás elérhető a cikk mellékletében!
 

A Jelölő Bizottság arra kéri a Társaság valamennyi tagját, hogy – figyelembe véve a MUT és mindenekelőtt a tisztségviselők elmúlt háromévi munkájának eredményét - az elnöki, elnökségi illetve ellenőrző és számvizsgáló bizottsági munkára a következő ciklusban alkalmasnak ítélt tagtársainkra vonatkozó ajánlásokkal segítsék az előkészítő munkát. Szempontként – természetesen az alkalmasság mellett – kérjük figyelembe venni azt, hogy indokolt lenne - lehetőség szerint - a MUT szakmai komplexitását és a területi kötődéseket egyaránt képviselő testületeket választani.

Ehhez célszerű tanulmányozni a MUT szervezeti struktúráját is tartalmazó alapszabályt és a jelenlegi tisztségviselőknek a honlapon szintén megtalálhatónévsorát.

Kérjük, hogy indoklást is tartalmazó személyi javaslataikat, valamint a választandó testületek munkájával kapcsolatos elvárásaikat – igény esetén a Jelölő Bizottság tagjaival konzultálva – 2021. október 30-ig küldjék meg az alábbi címek valamelyikére.

 

2021. október 7.

Körmendy Imre

a Jelölő Bizottság elnöke

 

A Jelölő Bizottság tagjainak elérhetőségei:

Körmendy Imre                       kormendy.imre@fokolare.hu

Teveli-Horváth Dorottya           dorottya.teveli@klimabarat.hu

Ongjerth Richárd                             ongjerth@t-online.hu


Kapcsolódó dokumentumok:
A MUT Jelölő Bizottságának Felhívása