Főoldal


A Magyar Urbanisztikai Társaság, és annak százszázalékos tulajdonú cége, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont megújuló céljaival és programjával egyre több feladatot lát el a hazai várostervezésben. A két szervezet kommunikációja egyrészt szakmai érdeklődést, másrészt pedig a kommunikáció terén szerzett profizmust igényel.


Budapest Főváros XIII. kerületi Polgármesteri Hivatala főépítészi ügyintéző munkakör betöltésére keres munkatársat, teljes munkaidőre! A pályázat benyújtásának határideje: 2019. 02. 18. Részletes információk az alábbiakban olvashatók!


A 2017 karácsonyán elhunyt Paksy Gábor emléktáblájának avatásra gyűltek össze a Lechner Tudásközpontban január 29-én 15 órakor a kiemelkedő vezető régi kollégái.


A Magyar Urbanisztikai Társaság születésnapja február 4.: 1966-ban ezen a napon tartották a társaság alapító közgyűlését. Szeretnénk megünnepelni ezt a jeles napot, ezért februárt kineveztük a Magyar Urbanisztika Hónapjának.


Építészt keres az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége, teljes munkaidőben. A részletek a követség angol nyelvű leírásában olvashatók. 


Minden kedves MUT tagnak, partnereinknek és az urbanisztika iránt érdeklődő kollégáknak Kellemes Ünnepeket és Sikerekbe Gazdag Új Évet kívánunk!

Üdvözlettel,
a Magyar Urbanisztikai Társaság 


Előző Következő