Keresés


Változás a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont élénOngjerth Richárd, a hazai urbanisztikai innováció központjának számító Magyar Urbanisztikai Tudásközpont ügyvezető igazgatója az év végén leköszön a cégnél betöltött pozíciójáról.
Szándékát a Tudásközpontot tulajdonló Magyar Urbanisztikai Társaság legutóbbi Elnökségi ülésén jelentette be. Döntését azzal indokolta, elérkezettnek látja az időt arra, hogy az ügyvezetéssel járó adminisztratív és gazdálkodási feladatok helyett inkább szakmai innovációs, oktatási, szakértői és szakmapolitikai tevékenységére, valamint urbanisztikai tervezési munkáira koncentráljon.

A most induló, a zöld infrastruktúra-létesítés gazdasági feltételrendszerével foglalkozó Nature4Cities projekt irányító szakértőjeként Richárd továbbra is aktív munkakapcsolatban marad a Tudásközponttal. Emellett saját cégében, a DRO Stúdióban végzi tovább az innovatív tervezési és tanácsadói feladatait, valamint új, gyakorlatorientált városkommunikációs kurzus indítását is tervezi a BME kommunikációs képzésében. A MUT Elnökségének tagjaként a korábbinál több időt kíván fordítani a MUT felpezsdítésére, a Társaság küldetésének, fenntartható, új működési modelljének kialakításában való szerepvállalásra is.

A Tudásközpont ügyvezetői pozíciójának betöltésére a MUT Elnöksége pályázatot ír ki.

 


Hozzászólások:
Oldalanként
A hozzászólás csak adminisztrátori jóváhagyás után jelenik meg!
Név:
Email-cím:
Hozzászólás: